ХОМО, долгометражен игран филм во режија на Игор Иванов, во постпродукција

07/10/2019

Хомо е филм од шест приказни. За да ја задчува здравствената заштита, ВИКТОР прифаќа да стане гробар. Донацијата на вдовицата ПЕТРА за црквата, значи само пренесување на долговите од кои итро се ослободува. Во обид да се раздолжи со лихвар, ПАОЛА ја става на коцка својата слобода и завршува какo роб. При настап, комичарот СОКРАТЕС јавно исмева еден моќник и оди во затвор. КЕТИ е проститутка на која чуден клиент и плаќа огромна сума, само за една прегратка. Toa e ГОГИ, момче со Даунов синдром, казнет од бога безусловно да сака.

Please reload

Адреса

Скопје Филм Студио

Славејко Арсов 15

1000 Скопје, Република Македонија

Поштенска адреса:

Митрополит Теодосиј Гологанов 98/3-6

1000 Скопје, Република Македонија

Т: +38923296515Е: office@sfs.mk 
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Vimeo Icon
  • IMDb logo

© 2019 Skopje Film Studio. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now